Sealife Kemer Resort

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Kemeru, oko 40km od centra Antalije i oko 55km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004. a poslednji put renoviran 2021. godine, zauzima površinu od 14.250m² i u ponudi ima 352 smeštajne jedinice. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana i barova, kao i bazene i veliki izbor zabavno-sportskih aktivnosti. 

Za decu tu su dečiji klub, animacije, bazen.

Plaža
Hotel ima svoju šljunkovitu plažu dužine 100m, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 352 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar, Wi-Fi internet.

Standard economy sobe su u prizemlju i bez balkona.
Standard room je veličine 17-23m² i ima bočni pogled more ili pogled na baštu, i nalaze se na spratu. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, sladoled i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Point (glavni restoran), Lounge Snack Bar, Sea Side Snack, Mexican, Italian i Fish restoran. Gostima su na raspolaganju i barovi Elegance Bar, Cigarillo Bar i Enjoy Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, doktor, rent-a-car, prodavnice, parking. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima zatvoreni bazen, bazen za odrasle, bazen sa toboganima, dečiji bazen, relax bazen, stoni tenis.

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste saunu, hamam i teretanu.

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.