Paloma Grida Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Idelana destinacija kako za vrhunski porodični odmor tako i za one koji na letovanju traže doživljaj više. Sva zadovoljstva na jednim mestu uz duge peščane plaže i terene za rekraciju s atraktivnim akva parkovima kao i spa i welnes centrima. Belek je drugo ime za moderno i luksuzno letovalište. Ukras je Antalijskog zaliva i idealno mesto za miran odmor u okruženju mediteranske vegetacije. Brojni istorijski lokaliteti u blizini čine ga posebno zanimljivim i privlačnim za ljubitelje antičke kulture. Hoteli iz naše ponude, okruženi borovim i kedrovim šumama, odišu luksuzom i bogatstvom ponude. Šetališta uokvirena mirisom cveća, prelepe peščane plaže sa suncobranima i ležaljkama, bazeni za decu i odrasle, tobogani i akva parkovi, tereni za rekreaciju, spa i welnes centri, butici i brojni restorani, fascinantan izbor jela i pića, kao i mogućnost uživanja u drugim brojnim i izazovnim sadržajima, pretvoriće vaš boravak u ovom delu Turske u istinski doživljaj.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na 35km od aerodroma u Antaliji, 45km od centra Antalije, a 700m od centra Beleka, na samoj obali mora. Hotel je otvoren 1996. godine, a renoviran 2014. godine i nalazi se na površini od 102.000 m².

Plaža:
Poseduje sopstvenu peščanu plažu. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni za goste hotela, kao i bar koje se nalazi na plaži.

Sobe:
Hotelski kompleks čine glavna trospratna zgrada i 37 dvospratnih i trospratnih vila. U okviru kompleksa se nalazi: 249 standardnih soba (od kojih je 4 za osobe sa invaliditetom, max 2+2 osoba, 27 m²), 37 agora room (max 2 osobe, 21 m²), 76 superior soba (max 3+1 osoba, 40 m²), 52 dvosobne connection family sobe (dnevna soba, spavaca soba odvojena vratima, max 3+1 osoba, površine 50m2); 28 dupleks family soba (na prvom nivou su dnevna soba i kupailo, a na donjem nivou je spavaca soba i kupatilo, max 4 osobe, 50 m²), 17 dvosobnih Lake vila (dnevna soba, spavaca soba odvojena vratima, 2 TV-a, max 3+1 osoba, 50 m²). Svaka soba ima: kupatilo, fen za susenje kose, centralni klima uredjaj, TV, telefon, mini bar (besplatno), sef (besplatno), balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 6 a’la carte restorana (turski, internacionalni i egejski – besplatno jednom u toku boravka, dok se azijski, steak i lake house naplaćuju), dijetalni meni, 7 barova, 7 spoljašnjih bazena, unutrašnji bazen, besplatan internet, spa centar, sauna, tursko kupatilo, parna soba, gimnastika, akvabik, aerobik, teretana, mini golf, pikado, stoni tenis, košarka, odbojka na pesku, 4 teniska terena, vaterpolo, boćanje, mini fudbal, diskoteka, muzika uživo, animacija, dečiji meni, dečije igralište, luna park, 2 dečija kluba (mini 4-12 i teen 13-16 godina), 2 dečija bazena, unutrašnji bazen i dečiji vodeni park. Plaća se: frizer, doktor, masaža, bilijar, časovi tenisa, osvetljavanje teniskih terena i iznajmljivanje teniskih rekvizita, motorizovani vodeni sportovi, usluga pranja veša.

Način služenja obroka:
Švedski sto
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Gradovi Evrope

Upoznajte Evropu sa nama

2023

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.